Massages

De helft van de Nederlandse bevolking ervaart lichamelijke klachten door stress. Zorgen om de kinderen  en de gezondheid staan op de eerste plaats, boven werkstress. Daar kun je wat aan doen!

Reflexzonemassage

Reflexzones  en Neuroreflexzones  zijn plekken op handen en voeten, enz. die een signaalfunctie hebben. Ze geven informatie van de energiebalans van de achterliggende organen. Een gevoelige reflex van de lever zegt iets over de energie van de lever en niet van het orgaan zelf.

Neuroreflexen (Fronenberg) werken doeltreffend op zenuwen en knooppunten van spieren.

Meridiaanmassage

Is een  zachte massage die de  ‘lijnen ‘  van de meridianen in het lichaam volgt en door lichte aanraking gedurende massage beïnvloed kunnen worden.

Meestal wordt hierbij ook gebruik gemaakt van een basisolie aangevuld met etherische oliën afgestemd op de persoon, waardoor het effect van de massage wordt verhoogd.

Meridiaanmassage werkt versterkend zowel op het fysieke lichaam als op de psyche.

Chakra-rugmassage

De voornaamste energiecentra van het menselijk lichaam lopen langs de wervelkolom, vanaf de stuit omhoog tot boven het hoofd. Gezond zijn is bewustzijn doordrongen van de geest zonder stagnerende energieën  in de centra ( ook chakra’s  genaamd). Verstoringen van de centra kunnen allerlei mogelijke fysieke, emotionele en/of geestelijke klachten geven. Door de massage worden de centra in balans gebracht.

Iedere massage-behandeling wordt altijd gestart met het bepalen van wat prioriteit en aandacht nodig heeft, daaraan wordt vervolgens  gewerkt in die mate tot het punt  dat jouw lichaam deze behandeling kan integreren en blokkades zelf kan opheffen.

Tarieven

per 01-01-2021

 

=

Meridiaan- / Chakra-rugmassage

€ 65,00

=

Kinderen tot 16 jaar

€ 40,00

=
Voetreflex massage

€ 45,00

=

Chakrarugmassage

€  75,00 

=

Coachings gesprekken
( + massage)

€  75,00 (€95,00)

Wil je een massage aanvragen?